Tavern Bekijk groter

Tavern

BB0001

€ 2,50

Veilig betalen zoals jij het wilt
Veilig betalen zoals jij het wilt

Wil jij testen of jij een goede kroegbaas bent? Speel Tavern!

Tavern is een kaartspel voor 2 spelers en duurt ongeveer 45 minuten. De spelers zijn ieder eigenaar van een herberg en proberen met muzikanten klanten naar binnen te lokken. Vervelende gasten die ze echter liever niet willen, proberen ze door te sturen naar de tegenstander.

Eenmaal binnen verzamel je punten door je gasten drankjes te serveren en hen zo lang mogelijk in je herberg te houden. Krijgen ze echter te veel te drinken, dan kunnen ze dronken worden en minpunten opleveren of gaan vechten. En serveer je ze niet op tijd hun drankje, dan raken ze geïrriteerd en lopen ze uiteindelijk weg zonder te betalen, wat je 0 punten oplevert!

Daarnaast kan niet iedereen met elkaar overweg en dat lokt een reactie uit, maar ook weer een tegenreactie. Bijvoorbeeld: een dronken orc zit in je herberg en er komt een draak binnen. De trol die er ook zit loopt meteen weg. De draak gaat vechten met de orc waardoor de elf vertrekt (die houdt namelijk niet van vechten). Nu moet je de draak een drankje geven. Maar de draak wil geen gewoon drankje: de draak eet goblins en dwergen!

Winnaar is de speler die na twee rondes (dag en nacht) de meeste punten heeft behaald.

Bij Tavern in het inschatten zeer belangrijk: wat gaat je tegenstander bieden en hoe kun je dit beïnvloeden? Daarnaast moet je goed nadenken op wie je biedt: de consequenties kunnen groot zijn.

Tavern is een tactisch spel met humor en staat garant voor een goed kroeg bezoek.

  • 2 spelers
  • vanaf 12 jaar
  • 30 - 45 minuten

Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste.

Schrijf uw recensie

en maak maandelijks kans op leuke prijzen!
Tavern

Tavern

BB0001

Schrijf uw recensie