Transformers Trading Card Game Booster Pack

TC5727

€ 4,99

Veilig betalen zoals jij het wilt
Veilig betalen zoals jij het wilt

Wizards of the Coast brengt de ultieme strijd tussen de Autobots en de Decepticons naar de speeltafel via de Transformers Trading Card Game! Dit verzamel- en ruilkaartenspel voor twee spelers is gebaseerd op het originele speelgoed van Hasbro en de cartoons uit de jaren 80, dus niet op de actiefilms van Michael Bay. 

Uiteraard zou dit geen echt Transformerspel zijn zonder je de kans te geven om de Autobots en Decepticons te laten transformeren van auto naar robot en omgekeerd. De oversized karakterkaarten (2x de grootte van een gewone speelkaart) maken dit mogelijk, waarbij deze dubbelzijdige kaarten omgedraaid kunnen worden om te wisselen tussen auto en robot. 

Decks bestaan naast deze grote karakterkaarten ook uit Battle Deck kaarten waarmee je je bots kunt versterken. Naast iconische karakters zoals Optimus Prime en Bumblebee is er ook ruimte voor minder bekende Transformers zoals Sunstorm. 

De eerste wave van boosters bestaat uit (in totaal) 40 karakters en 81 actiekaarten. Een booster bevat 1 oversized foil karakterkaart en 7 Battle Deck kaarten.

  • 2 spelers
  • vanaf 10 jaar
  • 45 minuten

Er zijn nog geen recensies. Wees de eerste.

Schrijf uw recensie

en maak maandelijks kans op leuke prijzen!
Transformers Trading Card Game Booster Pack

Transformers Trading Card Game Booster Pack

TC5727

Schrijf uw recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Related Topics