Zaterdag Is Het Free Comic Book Day

Zaterdag Is Het Free Comic Book Day

Aanstaande zaterdag vieren we samen met alle comicbook stores en de comicbook industrie weer Free Comic Book Day. Ons "dankjewel" aan jou, de trouwe lezer en verzamelaar. Dankzij jou kan Pandorrah al ruim 5 jaar de beste comics, trade paperbacks en graphic novels leveren in een weer groeiende industrie. 

Steeds meer jongeren ontdekken de papieren versies van stripverhalen, maar ook de oudere generatie heeft inmiddels de oude jeugdliefde van comics herontdekt. Comics zijn tegenwoordig verweven met de film- en televisie-industrie en vullen elkaar perfect aan in achtergrondverhalen, uitdiepen van karakters, en ontwikkelen van spin-offs. 

Ook in Nederland groeit het leger verzamelaars, die hun waardevolle collecties alleen maar zien toenemen. Lezen én verzamelen; het gebeurt op grote schaal.

Zaterdag 5 mei 2018 geeft Pandorrah weer gratis comics weg. Bij elke bestelling. We hebben voldoende voorraad ingeslagen om ook dit jaar weer veel trouwe én nieuwe klanten te bedanken voor hun steun. Zolang de voorraad strekt. En bedankt!

Deel met de wereld: