Betaal- en bezorgmogelijkheden Uitgebreid

Betaal- en bezorgmogelijkheden Uitgebreid

We hebben goed nieuws! Pandorrah heeft het aantal mogelijkheden om je bestelling te betalen en te bezorgen flink uitgebreid.

Om te beginnen kun je nu bij bezorgen kiezen voor maar liefst 4 opties binnen Nederland: past het door de brievenbus, dan kun je kiezen tussen PostNl als het snel moet of Sandd als het goedkoop moet, en met pakketpost kun je kiezen tussen PostNl of DHL. 

Daarnaast zijn we bijna klaar met een 3e betaaloptie voor je: allereerst kun je nog steeds zelf via de bank overmaken, dat is het goedkoopst en het snelst. Daarnaast kun je uiteraard ook vooraf via PayPal betalen, die een uitstekende service bieden. En tenslotte zijn we bezig om de keuze om achteraf te betalen via Klarna te implementeren; dit zal binnen enkele dagen gerealiseerd worden als betaaloptie op de website. Je ontvangt dan eerst de spullen thuis, en betaalt binnen 14 dagen achteraf via Klarna. Voor deze laatste optie betaal je dan wél €2,50 aan administratiekosten extra.

En om het feest helemaal kompleet te maken, hebben we de bezorgkosten van pakketpost via DHL (de meest gekozen bezorgoptie) met 20 eurocent verlaagd. Beter voor jou, beter voor ons, beter voor iedereen.

Deel met de wereld: