Nirwana Tuinfeest 2018

Nirwana Tuinfeest 2018

Dan hebben wij een leuke weekendtip voor je: Nirwana Tuinfeest in Lierop (N.B.). Dit snelstgroeiende festival van Nederland heeft de afgelopen jaren een ontzettende groeispurt meegemaakt en is veranderd van een buurtfeest tot een festival met camping van internationale faam. Al voor het 43e jaar organiseren zij in de tuin van jongerenorganisatie Nirwana in het weekend van 10 t/m 12 augustus 2018 een compact, gezellig en vooral ook erg betaalbaar festival.

3 dagen lang uiteenlopende muziek van welbekende artiesten uit binnen- en buitenland; van pop tot rock en van funk tot metal. Alles is aanwezig. Naast 3 dagen relaxt feesten is er ook de camping, waar je lekker kunt neerploffen, er een ontbijtstübe is voor je eerste kop koffie en een mueslibol, er zijn toiletten die dagelijks worden schoongemaakt, er zijn douches met warm water, en komen er bezoekers uit ruim 20 landen de sfeer vergroten.

Op het festivalterrein zelf zijn er naast de 2 podia ruimschoots andere zaken te vinden zoals ten minste 4 bars voor al je drinken, een eetplein met ter plaatse vers bereide maaltijden, van friet en pizza tot Amerikaanse hamburgers en versgeperste sappen en staan er het hele weekend leuke kraampjes waar je kunt shoppen. Het festival kenmerkt zich door een zeer relaxte sfeer, betaalbare prijzen en een feest voor alle leeftijden.

Op zondag wordt er zelfs een kinderspeelparadijs ingericht zodat ook de allerjongsten zich de hele dag gratis kunnen vermaken. Pandorrah heeft er al meerdere malen mogen staan met een kraam. Dit jaar kunnen we er helaas niet bij zijn door omstandigheden, maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.

Je kunt Nirwana Tuinfeest eenvoudig bezoeken via eigen vervoer als je rijdt richting Weert vanuit Eindhoven. Als snel genoeg zie je afslagen richting Someren en Lierop en daar staat de richting naar het festival goed aangegeven. Kom je liever met het openbaar vervoer? Dat kan ook: op NS-station Eindhoven Centraal pak je bus 320 en na 30 minuten stap je uit in Lierop. Dan is het nog relaxt 10 minuutjes slenteren en je komt aan bij de camping.

Een heel weekend kost je slechts 60 euro. Je kunt ook kamperen of je auto parkeren tegen meerprijs. Voor meer informatie en tickets kijk je op www.nirwanatuinfeest.nl .

Deel met de wereld: